Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Syftet!


Veni, vidi, mortuus

Det vackra och underbara
skulle ju en gång försvinna,
förmultnas i mörk jord
eller bara enbart brinna.

Det där som jag smekt,
krampaktigt slagits för,
försvarat med mitt liv
och sen det bara dör.

Vittnat händelser tillsammans,
hjälpt mig upp när jag föll,
en kropp jag drunknat i,
har nu bara blivit mull.

Vi vandrar för avtryckens skull,
söker svar under stenen vi lyfte,
lämnar sedan jordlivet,
med frågan om vårt syfte.




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 288 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-10 17:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättebra och vacker text!
2012-10-10

  Yrre VIP
Mycket bra text detta!!
2012-10-10

  Ninananonia VIP
Tankar vaknar ...
2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé