Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrka

Människan visar sina muskler
för att vi ska tro att hon är stark
Hon bestämer hur allt ska vara
Hon vill ha allt gjort på sitt sätt
och tror det är styrka

men hon faller på eget grepp
förstår inte att
ensam inte är stark,
står där ensam kvar

Människan är skapad
för att göra andra väl,
att kunna resa sig efter ett fall
våga visa sig sårbar
kunna be om hjälp

att låta andra växa
utan att förminska sig själv
ger en djup gemenskap
där hon vågar pröva nytt

Det är starkt




Fri vers av Birgitta Jacobsson
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-10 22:38



Bookmark and Share


  Birgitta Jacobsson
Publicerad i Östgöta Correspondenten idag, den 15 okt 2012.
2012-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Jacobsson
Birgitta Jacobsson