Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt modersmål


Lyssnar ej på läppars språk

mitt modersmål är beröring




Om natten

i stilla,,

Det är DÅ

dina andetag förmedlar!



Min hand på ditt bröst

smeker fram de känslor som natten kan gömma



Mina fingertoppar spelar in en melodi på din mage

en vaggvisa som tröstar

Ditt jag i vila förstår, och tackar


Mitt modersmål är beröring














Fri vers av chrissie
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-11 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie