Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hata sig själv

spegelbild,
kastar skugga på verkligheten,
fnyser åt realismens bedyrande oskuld
och krossar viljan att besegra,

fotsteg,
som kunde betyda,
spolas bort av vågor baserat på
misslyckandets virus,

liten,
mindre,
minst

släcker inga bränder i synfältet,
förbarmar sig över nit och förlust
och etsar sig fast under barskrapets spillra
av mänsklig substans,

värdelös,
utbytbar,
osynlig,

positivt blir blir ond bråd död,
ytterst är ansvarige gömd, glömd och hängd,

solen är bara en fiende
som minner hur jävla bra
ett leende kan vara.

skära,
skurit,
skärt,


(handled, arm och smärta)




Prosa av Max Poisé
Läst 211 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-11 16:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Osynlig må man vara men ingen är utbytbar eller värdelös... alla är viktiga här och nu och alla har rätt att bli älskade för dem de är... därmed inte sagt att det är att jämnställa med deras handlingar för där kan det bli svårare...
2012-10-11

  Anya VIP
En text med drev. Tycker mycket om:
solen är bara en fiende
som minner hur jävla bra
ett leende kan vara.

2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé