Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstlugn

något slags lugn.
jag har kännt så mycket nu.
sorg.
men sedan kom en stillhet.
en filt av svala höst löv som la sig över mig och tröstade mig.
jag har undrat över så många frågor
varför?
men nu, solen är inte varm
natten är inte kall
jag bara

från att varit uppfylld
av något slags
rymd
med
ett oavbrutet väsen
inombords

kom det små röda
gula och oranga
löv och
tråkade mina tårar.
något slags lugn.




Fri vers av fadedRed
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-11 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fadedRed
fadedRed