Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ledsen vännen, bättre sent än aldrig ?


om jag vill så kan jag, och nu är jag på väg

jag har börjat tro
att jag är gjort för smärta
skoskavsliknande känslor
har varit min enda verklighet
länge
nu

men någonstans
under tiden då
tid var det
jag fruktade
mest
växte jag ur min form
som jag själv valt
att stöpas i

livsrädslan kräver mer
än jag är villig att ge
om jag kisar
kan jag se konturer av livet


för vardagen har blivit långrandig

och jag är trött på ränder




Fri vers av vilsen
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-02-12 11:05



Bookmark and Share


    Ängel i regnet
Underbar! jag älskar dina dikter !
2006-02-16

    vilsenflicka
jag älskar de sista två raderna
de sitter så klockrent!

otroligt bra!!
2006-02-16

    ej medlem längre
Ååh vad du har blivit braaa! *impad*
Gillar det första långa stycket bäst!
Ja eventuellt kunde man kanske ta bort ordet "för" helt och hållet...?
2006-02-14

  Shininkagemusha
för vardagen har blivit långrandig

och jag är trött på ränder


*ler' Asbra sagt. På dom vännen. På dom bara.
2006-02-14

    livräddaren
sjuuuuuuukt bra!!!!!
2006-02-12

  oprivat
OMG! Otroligt, otroligt bra vännen! verkligen jättebra, nog en av dina bästa texter! älskar dig<3!
2006-02-12
  > Nästa text
< Föregående

vilsen