Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små, små stjärnor som ingen kanke någonsin såg

Leenden som förebygger
något annat
kanske värre
Vi Vet Inte

Ingen kan säga färgen
om bilden är svartvit
och inga tuppar skriker
om solen aldrig går upp

liten saknad
kan medföra stor skandal
akta dig sa dem
så jag håller min dörr

Stängd.


lite för mycket valfrihet kanske

men överväldigande
inre stillhet




Fri vers av the fool on the hill
Läst 380 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-11 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the fool on the hill
the fool on the hill