Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

et cetera

För jag har märkt att du
gråter oftare än jag
Och du blir skrämd så fort
av spöken som inte finns
inte här
Spöken som finns inom
dig.

och ugglan sjunger inte sista sången för dig, ty när den sover ränner du fortfarande

över bron och genom parken
barfotafötter och
neonskyltar
Mitt i staden mitt i natten
Mitt i mörkret
Stilla stående
skrik och skratt och total förmörkelse och ultimat förödmjukelse
Et cetera


känner du för mycket
numera?


Kärleken höll dig hel
Det var drömmen om leken som krossade ditt hjärta
din egen dröm

men allt är väl fragmenterat nu för tiden


- kanskedetkanske..




Fri vers av the fool on the hill
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-24 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the fool on the hill
the fool on the hill