Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion

och så öppnar du till sist ögonen
och Dina ben och Din käke skakar, för Du är så rädd för vad Du kan göra mot dig själv

För en gångs skull stannar Du
Du orkar inte ens granska mer
Du bara står där
och undrar
hur mycket man måste lida
innan man blir perfekt

och Du hatar allting
Kanske var det att bära på allt det hatet
Som slutligen kvävde Dig
För när hoppet dör
Dör människan






..jag undrar vad det egentligen var du flydde ifrån,




Fri vers av the fool on the hill
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-31 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the fool on the hill
the fool on the hill