Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan i sätet framför

När jag vaknar har flickan i sätet framför mig vänt sig om. Hon tittar intresserat på mig, ungefär som om hon försöker analysera mina anletsdrag.
- Minns du ditt riktiga namn? frågar hon.
- Jag heter Sebastian. Men vem är du?
- Jag heter Marie och jag kommer från Uddevalla. Men du heter inte Sebastian, det gör du inte. Du heter inte Sebastian och du kommer inte från den här världen. Du kommer från Andromedagalaxen.
- Verkligen? Vad gör jag här då?
- Du är utsänd som spion. Ditt uppdrag är att lära dig imitera mänskliga känslor. Men du har aldrig varit särskilt bra på det.




Bunden vers av Sebastian Noll
Läst 382 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-20 01:16



Bookmark and Share


  Juliusz Wilczynski
Skulle vilja säga nåt mer men finner inte orden. Väldigt bra! Du dansar lättsamt runt ett allvarligt ämne.
2012-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll