Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Clownens Andedräkt

Isvägen över Ladoga knarrar under våra fötter. Vi är tusentals som förflyttar oss över det frusna vattnet. Tunna som skelett mumlar vi, muttrar, skriker och sliter av oss kläderna. Rullar oss i snön. Men det hjälper inte. Stanken av förruttnelse förföljer oss. Clownens andedräkt, en ständig vindpust längs med livets väg.




Fri vers av Sebastian Noll
Läst 266 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-13 00:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Se det som att clownen är du fast ändå inte, så då är du den som vet att förstå det att vara ett med alltet är att vara ett med dig.Så se dig som en som vet att vara den son som vet att vara allting och ingenting.För om du vore någonting så vore du allt i alltet som sagt. Så för att inte upprepa mig så r du en god poet som vet att föra ordet över det som är ordets rätta bemärkelse.
2012-10-14

  Engel
Vi har ingenstans att gömma oss, vi frusna.
Men vi kan i alla fall värma oss hos varandra.
2012-10-14

    ej medlem längre
AHH!!!!! Säg inte CLOWN! Såg nyss "Det" och ser äckel-clownen överallt. I övrigt väldigt bra!^^
2012-10-13

    ej medlem längre
AHH!!!!! Säg inte CLOWN! Såg nyss "Det" och ser äckel-clownen överallt. I övrigt väldigt bra!^^
2012-10-13

  SatansSon VIP
Det verkar som du är mycket i Ryssland. Bra dikt! Tjusigt om clownen! Håller man fortfarande på mycket med cirkus i Ryssland? Såg en bra sån i Bukarest 1976.
2012-10-13

    Svarte Petter
De niohundra dagarna?
2012-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll