Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du säger det aldrig rakt ut, men

"du borde backa

så jag kan komma fram

så att jag kan frodas

och synas

glänsa i solen

låta uppmärksamheten fånga mig

som du fångade mig

medan du var intressant

ett kort ögonblick

så länge du inte kände något



tillbaks."




Fri vers (Fri form) av the fool on the hill
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-13 04:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the fool on the hill
the fool on the hill