Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galen

Du gör mig galen, din röst, ditt vackra leende, din blick på mig.
Hur du pratade om mig.

Du gör mig galen, varje liten del av mig vill ha dig.
Du gör mig galen, jag tror att jag är förälskad i dig.

I hela ditt väsen, du är min önskedröm
Du gör mig galen




Fri vers (Fri form) av soheila
Läst 429 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-13 13:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin !!!
2012-10-13

  LassO
känns lisom djupt och varför inte vackert
2012-10-13
  > Nästa text
< Föregående

soheila