Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn i krig

Krig mellan två parter, där målet egentligen inte finns, utan enbart strategier och planer.

Dessa som kan komma att skada motparten allra mest.

I dimman av känslor, vad man borde känna, vad man har känt, och vad man kommer att känna.

I ovetskapen växer ett barn upp i de okända känslornas land. Detta barn blir ruinen kvar efter det rådande kriget.

En nerbruten ruin.

I minnet finns det ståtliga palatset, som stod så tryggt innan kriget bröt ut.

Kommer någonsin ruinen kunna byggas upp igen?

Eller kommer krigets skada determinera framtidens planer på det en gång så ståtliga palatset?




Fri vers (Fri form) av soheila
Läst 446 gånger
Publicerad 2014-04-16 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soheila