Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drunknar

Hon kunde andas, men hon höll på att drunkna.

Hon kunde le, men ingen såg hur det var en mask, som hon så fint,
höll upp.

Ingen såg hur hon kämpade och bad för att överleva.

Ingen såg hur ytan steg och steg tills man inte längre kunde se henne.

Kvar var tomheten, spår som hon lämnat.
Kvar var en kropp.

Ingen såg hur hon hade vevat med armarna för att inte drunkna.

Ingen såg.




Fri vers (Fri form) av soheila
Läst 307 gånger
Publicerad 2014-10-11 22:56



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
ingen vill se, och ingen kan knappt se, för de är själva upptagna med sina maskar.
2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

soheila