Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt gift

Dina blickar är som gift, du lämnar ett plågsamt avtryck.

En åtrå och en lust, en rädsla för det som inte får ske.

En längtan tills nästa gång, tills du sprider ditt gift i mig.

En känsla av nyfikenhet för vad du egentligen tänker, känner och ser.

För det du ser är möjligtvis inte vad en annan människa ser, det är spänningen i det gift som du sänder ut.

Det gift du sänder ut går ej att bli botad mot, utan för varje gång du tittar på mig blir jag bara sjukare och en del av dig.




Fri vers (Fri form) av soheila
Läst 576 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-14 22:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftigt skrivet
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

soheila