Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Franska

Det är som när man blir äldre och en vecka passerar obemärkt, sa den äldre kvinnan.

Lev ut dina känslor, allt är inte svart eller vitt, utan känn och lev väl.

Krona eller klöve.




Fri vers (Fri form) av soheila
Läst 405 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-22 18:49



Bookmark and Share


  Ankan_Anki
Absolut! Lev!
2014-09-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant - lev ut dina känslor
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

soheila