Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett år

Ett år senare är hon borta.
Kvar finns alla minnen.

Ett år senare är du borta, och du lämnar mig med ett brustet hjärta.
Med tårar och med sorg.

Jag kan inte vara glad för din skull, förlåt.
Du har krossat mig, du som lovade att aldrig lämna.

"I promise Ill be there for you, I promise Ill never leave you"

När jag nu läser dina ord gång på gång, fylls min själ med kärlek, medan den i nästa stund krossas i vetskap om att du är borta.
Gång på gång hör jag orden som Peter LeMarc skrivit, och jag tänker på dig.

"Hon var den vackraste kvinnan som gått i regn utan skor"

För du var den vackraste kvinnan.




Fri vers (Fri form) av soheila
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-26 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soheila