Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bellissima

Mitt favorit ord, som när det sägs känns djupt inom mig.
Bellissima.
Varför? Jo för att då tänker jag på henne, och alla gånger hon sa det till mig.
Jag hör hennes röst eka inom mig, och jag ser henne igen.

Vem var hon?

Hon som sändes från ovan.
Det var i alla fall vad jag trodde, att hon var en ängel. Någon som steg in i mitt liv av en anledning.
Och det gjorde hon på ett sätt.

Vid det första ögonkastet på henne förstod jag att hon var fel.
Att hon var speciell och så mycket mer än just en hitflyttad världsvan kvinna.
Hon hade en fri själ och hon hade levt.

Hon var vacker, hon var något annat och hon var underbar.

Hon väckte liv i mig, men lämnade enbart min själ i trasiga bitar, spridda i minnen.




Fri vers (Fri form) av soheila
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-05 22:23



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
men så underbart att ha fått träffa en sån som hon... både vackert och sorgligt!
2014-10-11

  Ankan_Anki
Vackert och sorgligt!
2014-09-29
  > Nästa text
< Föregående

soheila