Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han och hon

Han bara stod still
tittade kvinnan i ögonen
smekte hennes själ

Stunden lyste av kärlek
tystnaden var vacker
där möttes deras hjärtan

Ömheten slog gnistor
tände slog ut i flammor
plötsligt brann dom ihop

Lågan var helt vild
inget kunde stoppa
fick brinna till ett slut





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-16 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP