Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Friheten ger aldrig upp hoppet

Frihet & rättvisa klingar bortom
förtryckets mörka tvångsmantel
som håller folket i sitt järngrepp
aldrig slutar den nynna sin ljuva sång
den bara växer & växer & växer
ty inom hjärtans rum bor hoppet
det lilla fröet som håller på att gro
till slut trycker de sig ut genom ytans lager
spricker & blickar upp mot himmelen
äntligen ljus ropar de nu kan vi andas
frisk klaraste näringsrik luft
nu är vi fri nu kan vi börja blomstra
uppleva glädjens soliga dagar
we the people ger aldrig upp!








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-05 14:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2021-02-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP