Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-åter sluts en cirkel-


STILLA GÅR VI

stilla går vi tiden  till mötes och
blommornas tid är förbi och
trädens skiftande färg har
gått till vila
vintern är en kommande tid där
julen snart på tröskelen står
snart kommer cirklen att slutas
till mötes i tidens gång
kommer dörren bakom oss
att slutas
en förnyelse
ett kommande nytt år
där våren är på väg och
knoppar kommer att brista

Arlöv
Erna Frank

 




Fri vers av erna frank
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-13 17:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bravo! så milt, fint beskrivet...
2012-10-13

    ordskalv
Tack för resan du tog med mig på genom årstiderna. Fina rader som väcker sinnena.
2012-10-13
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust