Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Element av liv


Där bäcken låg var barmark
men i spår av tid låg spår

för när örat lades tätt intill
porlade det förgångna

Att älska är minnesspår
där kärlek forsat fram

Där tid står still finns ett sinne
ett som tillfälligt dött för att
hindra spräcka ljudvallen

Jag kunde inte leva. Så ljudet
ifrån vår bäck, hindrades genom
pinnar, stenar, för att stoppa
flödet,

Tills tiden samsades med tiden


då var sinnet redo, spetsade
sina känselsprön längs vindar,

längs mark,

Tvingade mig åter
hem till människan







Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-14 02:26



Bookmark and Share


  Anya VIP
En fin text där slutet lyfter nivån ytterligare.
2012-10-14

  Nanna X
vackert, ömsint
2012-10-14

  ULJO
Återigen ett exempel på din briljanta skrivkonst
2012-10-14

  cilax VIP
det är så lugnt i dikten
2012-10-14

  Tarantaran
du skriver så vackert
att hälften av texten
går förbi en för att
man blir så stum av
beundran, att hjärnan
lägger av..får läsa
flera gånger..igen!
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP