Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ådran pulserar pennan skriver

Att skriva är mitt kall
min penna handen för
ut väller innehåll
som ofta rör om stör..

Ådran pulserar i kraft
som vågor små och stor
ibland stilla lugna
orden visar det som bor..

Pennan är mitt vapen
pennan är mitt svärd
visar även ödmjukhet
blir aldrig fullärd..




mare









Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-06 12:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP