Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dansar. förtvinar. dansar och ser


Jag är liten. Jag är sorg. Jag är vacker ängel

Som när jag gråter och saknar alla vackra platser jag vill se
Saknar världens värme och mina fjädrar dansar sorgligt men lugnt

Jag kanske inte vet det nu
Men
Jag är min egen ängels ljus i natten
Alla rörelser och alla tårar liksom lyser som ljuset i skuggans natt.

Det är min vackra hemlighet
Som en sång när jag faller.
Skönheten och sorgen i orden jag skriver

Älska med bitterheten
Le åt en himmel
Le åt fåglarna för de får mig att glömma kylan härute.




Fri vers av haw
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-14 21:30



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Åter igen stor poesi. "Jag är min egen ängels ljus i natten" Dessa ord är så fulla med känsla, som ett inre samspel mellan ängel och människa. Ja, jag kan bara beundra din förmåga att använda ord och språk.
2012-11-05

  kerstin skriver VIP
en vacker text med en finstämd berättarröst, du har en egen ton.
2012-10-26

  Casbah* VIP
alltid värt att läsa dina texter som har din unika markör..bra och sinnligt vackert
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

haw
haw