Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exil är mitt arv


Jag föddes som en fågel
med främmande dräkt
ingen förvandling
kan få mig att
glömma




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 516 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2012-10-15 09:16



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Vi föds som vi dör, allt däremellan handlar om frigörelse men cirkeln sluts ALLTID precis som livet.....
2013-03-11

  Larra
bra
2012-11-13

    ej medlem längre
Miljoner får röst
och lyssnaren
läsaren
smakar av
känner in
2012-10-30

    ej medlem längre
tycker om denna.. den berör
2012-10-17

  cilax VIP
ingen skrud kan skymma själen, fint
2012-10-15

    Ordkonstnär
Kort och koncis med en tydlig tyngd mellan raderna, mycket bra!!
2012-10-15

  Armo
Jag läser en känsla om att ständigt vara främmande eller att vara en främling. Stark och berörande text.
2012-10-15

  DrZappa VIP
Gillar!
2012-10-15

  surface to air
Berör!
2012-10-15

    ej medlem längre
Men Kärlekens Vingar,
kan få Dig att flyga.
2012-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös