Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En avlägsen vän

Sommaren är nu en avlägsen vän, jag hälsar dig nu välkommen min vän hösten.

Som solen skiner under dagen och månen lyser upp mina nätter.

Änglarna gråter varje natt och gör världen vackrare när vi vaknar till en ny dag.
Därför välkomnar jag nu en ny era, utan sorg, utan ångest,

En era med ro och med dig.

För du är min ångest du är min ro, änglarna gråter för oss, för varje natt vi inte är tillsammans.

Du betyder för mycket för mig, jag önskar att du var som sommaren en avlägsen vän som jag fick säga farväl till.

För att sedan hälsa välkommen till något som inte tar så ont som du gör.





Fri vers (Fri form) av soheila
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-15 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soheila