Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tackar dig, vackra du

Att stanna upp i nuet, skulle vara svårt.

Att tänka tillbaka till det förflutna gör för ont.

Att tänka på en framtid utan dig, är en lögn för mitt hjärta.

Du betyder för mycket, mer en jag kunnat ana.

Så bryt dig loss, flyg iväg, prova dina vingar skulle du sagt.
Därför flyger jag nu, utan dig, jag lever förevigt i en lögn.

Dock tackar jag dig, det vackraste som finns.




Fri vers (Fri form) av soheila
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-15 14:48



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Väl skrivet
2012-11-05

    ej medlem längre
Så vackra ord.
2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

soheila