Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

Aldrig

har någon skadat mig

som den som höll om mig

den jag litade

ty dess tunga var

kvicksilver

och min ryggplatta

endast någonstans

när man hängde av sig

Sina


knivar



Men


svik mig igen

Om det får dig att älska mig




Fri vers av the fool on the hill
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-15 23:09



Bookmark and Share


  fadedRed
äcklas av ondskan i det hela. men det är något som lockar mig, den är bra!
2012-10-18
  > Nästa text
< Föregående

the fool on the hill
the fool on the hill