Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTEN

när solen kysser marken
får spegelbilden en


särskild lyster, i ett
spectrum av färger


innan natten släcker ljuset
för att gå till ro




Fri vers av erna frank
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-16 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust