Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Också med i Hittad[Lämnad]




Den anletslösas flin.

 

Ännu ett ansikte i mängden

ett till par tomma ögon

med iris av de nedrigaste tankar

blanka och tysta

 

ännu en ensam själ

ett skrik på hjälp

i min annars så tysta kropp

en glipa av existens

urholkad och sliten

 

Så fel en tillvaro kan kännas utan ett vittne

ensam, skändad och meningslös.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-02-12 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema