Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ack ja,,,


RAKT IN I SOLEN



Knappt synliga

gömda under år av glömska

skymtar mina glasögon



Tänk att jag kunde vandra

genom så många årstider

oseende


Dessa gamla vänner

ger mig lusten åter

att se det som jag en gång sett


MITT LIV



NU kan jag se klart, och fortsätta

på den resa som jag sedan länge bokat

,, nu när inget längre skymmer sikten


Så nu flyr jag,,,,


RAKT IN I SOLEN




Fri vers av chrissie
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-16 15:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig delgivning.
2012-10-16

    ej medlem längre
fint vävt!
2012-10-16

    ej medlem längre
så fantastiskt sprudlande

är dina rader ...
2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie