Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Respekt för,,


Min dörr är gammal
i behov av färg
Mina gångjärn gnisslar
och karmen lite skev
Nyckeln är tappad
men jag behöver inget lås,,,


MEN SE FÖR HELVETE TILL,,,,


att inte BRYTA dig in!!


För då finns det risk att du klämmer dina fingrar!




Fri vers av chrissie
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-16 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie