Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen går rakt in ti hjärtat

Sorgen går rakt in i hjärtat och ändrar om saker som du aldrig trodde skulle gå att ändra.

i början märker man knappt av förändringarna, de är så pytte små..

du intalar dig själv att snart är du den samma igen bara ge det svårta tid ..

men efter ett tag måste du acceptera att du aldrig blir den samma som innan..

sorgen förändrar allt.

och plötsligt står du en dag och inte minns vem du var innan.

På gott och på ont.




Övriga genrer av EmelyB
Läst 341 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-16 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmelyB
EmelyB