Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tanke om en tanke

det var inte min tanke
det var någon annans tanke
det var inte min tanke
nej den var inte min

jag skulle aldrig tänka så
aldrig göra så mot oss två
det var inte min tanke
nej den var inte min

jag älskar dig över allt
men tanken den slog mig trotsallt
kom här så ska du få min kärlek smaka
tanken den slog mig
och jag slog tillbaka




Fri vers av Lipshit
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-16 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit