Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är ju relativt ...


Helvetet på Jorden ...

... måtte väl ändå vara
att ha så innerligt mycket mer
man vill få berätta och förmedla
i skriftad form

utan att ha tillgång till orden ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-17 12:41



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja allt är ju relativt...
2012-10-18

  erkki
Nu tar du väl ändå i! Paradiset på jorden är väl att få berättat så mycket till så många som bara vår generation haft chansen till?
2012-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP