Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skogstokig fluga

hon vandrar
som en skogstokig
tröttnar hon aldrig
där hon springer
på ogenomskinligt
fönsterglas
jag tillåter henne
fet efter sommarens
äckelmat hon ätit

kanske ska jag
putsa fönsterna

känner hon bedövande lukt
från doftpelargonierna
vi har en som doftar apelsin
bara hon inte lägger ägg
så de vaknar i vår
kanske ska släppa ut
men det är meditativt
lite hemtrevligt skönt
att ha en fet fluga
som smutsar ner
ännu mer
då är det ju ingen idé
att tvätta fönstren idag

hon som jag
saknar sommarens frihet
naken springa ut
varm hud mot solen
skogstokig springa
jag tillät mig




Fri vers (Fri form) av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-19 13:18



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Tycker jag också. Roliga fönster!
2012-10-21

  Lars Hedlin
Tycker om denna text!
2012-10-20

  Ninananonia VIP
Känner igen.. tankar.. .
2012-10-20

    ej medlem längre
Så mycket sommar det finns här. Med varm glimt i ögat omfamnar du till och med en liten fluga...du är bara så härlig!
2012-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP