Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förenade i

Uppkopplad
Aldrig av
Alltid på

Vaken i natt igen,
som i en verklig dröm

Färgerna sticker i ögonen.
De brinner, gör natt till dag.

Jag är mer än verklig,
i ett hav av information, kommunikation och känslor.

Jag läste att det vi gör nu finns bara nu
Nuet flyger iväg.
Det gäller att flyga med.
Låta vingarna bära, nära solen, nära drömmen.
Så nära, bara ett andetag till, innan vingarna smälter.

Någon, någon annanstans,
i en annan del världen, håller mig vaken.
Inget bergrep om tid och rum
Alla rum blir en stor sal
Där alla möts, i en verklig dröm

All tid, all tid jag har kvar
Vaggar mig till sömns
Tillslut faller jag i dvala

Uppkopplad
Aldrig av
Alltid på




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-17 22:55



Bookmark and Share


  rosa tanten
Det är nog många som känner igen sig i detta. Man kan riktigt känna den inre stressen.
2012-10-19

  Blåbäret
Vilket brus. När jag läser börjar jag längta efter brev. Brev med handskrivet adressfält, blått bläck och med avsändarens personlighet avtryckt i sin stil och form... det var längesedan. Det här var bra läsning...

2012-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg