Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Ballar av stål

Var finns alla rakryggade
de som bär ballar av stål
de som vågar gå emot
höja rösten i motståndsvrål..

Varför hålla munnen stängd
då man tycker att mycket stör
som raseringen av Sverige
endast tystnaden man hör..





mare

















Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-07-10 14:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det är min fråga också.
2014-07-11

  klorin
Ja det kan man undra. Bra!
2014-07-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP