Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka rum

mitt mörkaste rum

fladdrande gardiners tyg

Jag frös

hysteriska nätter igenom

Iskalla nätter med vidöppet fönster

för att du skulle kunna komma in..




Fri vers av Kirre
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-02-12 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kirre