Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desperat

Känner du igen mig
eller har jag blivit någon annan?
Jag minns inte längre mig själv
hur jag var eller vem

Nu är allt bakom
ingenting brevid eller framför
Jag försökte hålla kvar i tiden
Jag försökte hindra dig att gå
Desperat..




Fri vers av Kirre
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-02-12 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kirre