Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en främmande sort





nu gifter de sig
de lyckliga jävlarna
de jämnåriga
nu levlar de upp
och jag har fortfarande
whisky i mitt glas
jag har sumpat
mina chanser att bli
den där
lycklige jäveln
för jag känner
för mycket
och ingen hänger på
och jag är bitter
för allt som kunnat bli
för att jag alltid
haft whisky i mitt glas
och missunnat
de lyckliga jävlarna
och ansett
att det är en främmande
sort
men nu gifter de sig
de lyckliga jävlarna
och jag är så
avundsjuk
att jag gråter
inombords
alltid inombords









Fri vers (Prosapoesi) av Stefan Ek
Läst 410 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-19 23:13



Bookmark and Share


  Nina.H
Starkt och gripande! Bra skrivet!
2013-11-03

    ej medlem längre
det finns alltid någon att spendera livet med
2013-09-22

    C3H5(NO3)3
Att känna för mycket är en bitch... man blir alltid förloraren. Vet jag allt om. Och bitterhet.
2012-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Ek
Stefan Ek