Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att leva utan hopp

på kanten till evigheten
blundar jag  

stilla ett steg tillbaks
vänder jag om
utan hopp

 




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-19 23:30



Bookmark and Share


  sommarmoln
Vacker och skrämmande...
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric