Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
intet,,


LÄMNA



Längtan binder själ till tystnad

Orden krymper,

allt är noll



Väntan stryper sakta kärlek

Vackert som var lovat

lindades i tjära,

klistrades till långsam död




Ångestvrålet sakta gurglar

på sin väg upp och ut.

Tvingas gapa, inte kvävas,,,

försöker forma


LÄMNA MIG




Fri vers av chrissie
Läst 160 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-21 17:03



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Starkt uttryckt av en sann mardrömskänsla.
2012-10-30

  Ninananonia VIP
Ord som berör.. så bra du skriver..
2012-10-24

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet! :)
2012-10-23

  erna frank
Vacker!
2012-10-21

  Katinka VIP
Oerhört berörande. Bra skrivet.
2012-10-21

    ej medlem längre
stark, berörande..
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie