Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar dig

Jag hatar att jag en gång träffade dig
För om jag inte hade gjort det
hade jag sluppit gråta om natten,
sluppit all smärta du skapade.
Jag hatar att jag en gång kallade dig min
Jag hatar att jag var din vän,
att jag lyssnade på alla dina lögner
Jag hatar att du älskade mig
För om du inte hade gjort det,
så hade detta inte gjort så ont
Jag hatar att du vet så mycket om mig,
men ändå håller det för dig själv,
när jag skapat så mycket smärta i dig
Jag hatar att du är så snäll mot mig,
även fast jag hatar dig




Fri vers av Alva Göransson
Läst 893 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-21 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Göransson