Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grå värld








smutsiga vattenpölar
kalla vindar
gråa gator
förmultnade löv
som en sol klev du in
ändrade min värld
och med ens var du borta igen

höstvind











Fri vers av Fågelhjärta
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-21 22:51



Bookmark and Share


    //Nikita
Det är nästan värre när någon kommer så tillfälligt och går än att den inte kommer alls. Vad man inte vet av, lider man icke utav.
2012-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Fågelhjärta