Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min fångvaktare

Om det fanns någon som hörde mig nu
Ett tystnades skrik
Snälla kan nån se mig nu

Jag famlar i mörkret
Jag hittar inte ut
Vem var du

Svarta ögon
Fyllda av hat
Där har aldrig funnits kärlek

Kallt stål
Och dina händer runt min hals
Tvingad ner på golvet
Och blev tagen

Min röst blev aldrig hörd
Men jag hör ditt namn
Repeat
A
Repeat
A

Jag försöker att inte minnas det dåliga
Skammen du gav mig
Jag minns hur jag samla min sista kraft
Och bokstavligen flydde landet

Hur du kom att ändå ringa
Jag tror hela världen börja snurra
Jag hade ju lyckats försvinna
Kändes som du flåsa mig i nacken

Jag minns bara
Tom ekande lägenhet
Mörkret
Våldet

Varje natt
Är jag fast igen
Och jag drömmer

Hur mordet på min fångvaktare gick till
Kallt stål




Fri vers av Fågelhjärta
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-20 01:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2016-02-20

  Knoparemoj
Hej,

En spännande text i ordets rätta bemärkelse. Lite Hitchcock anda.

Ha det gott
Bosse
2016-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Fågelhjärta