Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ring inte mig

varför ringer du mig

ringer mig och gråter

jag känner ingenting för dig

men har inte hjärta att lägga på

är det så hemskt av mig

är jag så känslokall

men du har ju sårat mig

du har ju lämnat mig

ensam i denna kalla värld

och nu gråter du

för att hon lämnat dig

ensam

i denna kalla värld

gråter till mig

säger att du vill hoppa

hoppa framför tåget

och jag blir arg

för du vet inget om döden

och du är så självisk

så självisk som gjort det du gjort mot mig

och minst lika självisk när du gör såhär

vad ska jag säga

vad ska jag göra

när jag är på en ö

17 mil lång

5 mil bred

knappt Sverige längre

och du så långt bort

vad ska jag göra

vad fan ska jag göra

ring inte mig

jag kan inget göra




Fri vers (Fri form) av Fågelhjärta
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-24 19:41



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Du kan förmodligen säga nej
och berätta varför. Du kan inte
Hjälpa ngn du inte tycker synd
om. Att du gör det ändå ? Du
är ännu kär och kanske skadeglad?
/ så får det va, /
2012-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Fågelhjärta