Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Work for it

När man längtat
Så hjärtat spruckit
Då orkar man inte längta mer

När man önskat
Så att önskningarna tagit slut
Ja då finns ingen ork mer

Sen sitter man där ändå
Längtandes, väntandes
Önskar

Längtar och önskar lite till
Ber
Man ber
Köpslår
Men det vill sig inte

Jag ser nån dum slogan

'Dont wish it, work for it'

Och jag vill bara skrika
Era dumma jävlar
Jag har worked for it
Så många år


Släng dig i väggen
Dumma jävel




Fri vers av Fågelhjärta
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-23 01:39



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du bör bara få det!
2017-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Fågelhjärta