Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om det som aldrig fick ske

Det är så fel
Hur något så vackert
Plötsligt kan bli så fult

När drömmen försvinner
Som om någon ryckte mattan under fötterna
Då finns ingen tröst

Den eviga tomheten ekar hårt
Jag knackar återigen på dess port

Jag sörjer dig mitt liv
Mitt älskade lilla liv
Som aldrig fick bli till

Men du fick aldrig bli hungrig
Eller frusen
Jag älskade dig från första stund
En dag kanske du kommer hem igen




Fri vers av Fågelhjärta
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-09 00:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket starkt känslotungt skrivet, må lyckan komma till.
2015-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Fågelhjärta